Chill Out ook voor pubers met zorgvraag

School

Chill Out ook voor pubers met zorgvraag

Gemert - Voor mensen die op zoek naar vrijetijdsbesteding voor hun kind met een zorgvraag  tussen 12 en 18 jaar, het liefst samen met andere pubers, is een initiatief in voorbereiding. Een aantal ouders van kinderen met een extra (sociale) zorg verkent de mogelijkheden om voor hun en andere kinderen leuke activiteiten op te zetten.

Het doel is om binnen Gemert-Bakel op een fijne en veilige manier leeftijdsgenootjes elkaar te laten ontmoeten, zodat zij activiteiten kunnen ondernemen of kunnen chillen. Voor jongere kinderen is zo’n initiatief er al; Chill Out. Dit nieuw initiatief is bedoeld voor (ouders van) pubers tussen 12 en 18 jaar.

De bijeenkomsten, maandelijks een of twee, zijn uiteraard alcoholvrij en voorzien van voldoende begeleiding met kennis van zorgaspecten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hannie Penninx op 06-22421237 of mail naar dorpsondersteuner.elsendorp@gmail.com.

Oproep begeleiding

De begeleiding van de activiteiten is in handen van een aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers. De initiatiefgroep is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers met affiniteit met deze doelgroep en eventuele passende opleiding. Heb jij interesse neem dan contact op met Hannie Penninx.